Prostaat Massage Amsterdam

p1Vrouwen hebben hun G-spot en mannen een prostaat. Een prostaat massage brengt u in totale extase. Ook behoefte aan een overheerlijke en intense en intieme prostaat massage? Bij Erotic Massage Amsterdam bent u daarvoor aan het juiste adres.

De prostaat is een kleine klier, niet groter dan een walnoot die aan de onderkant van de penis zit. De prostaat is heel erg gevoelig en is via de anus te bereiken. Het wordt ook wel de ‘mannelijke G-spot’ genoemd. Door het masseren van de prostaat ontstaan er erotische prikkelingen. Het is naast opwindend ook nog gezond om het prostaat te masseren om zo eventuele ontstekingen en dergelijke af te remmen of tegen te gaan. Deze erotische massage wordt ook wel ‘prostaat melken’ genoemd. U kunt het zelf gaan masseren, maar het is natuurlijk veel opwindender en lekkerder om het door één van onze goed getrainde en ervaren massagegirls te laten doen.

De Prostaat massage

Als onze massage girls uw prostaat gaan masseren, dan is dat heel erg ontspannend en zeer intiem. Ze nemen er dan ook alle tijd voor, zodat u er echt optimaal van kunt genieten. De masseuse zal glijmiddel gebruiken om bij u naar binnen te gaan, zodat het geheel aangenaam aan zal voelen. Doordat de masseuse met u zal blijven communiceren, zal zij precies weten of het wel of niet lekker voor u aanvoelt. Op die manier kan zij u niet alleen de beste prostaat massage geven, maar ook het beste resultaat behalen, wat natuurlijk in uw voordeel is.

Uitwendige prostaat massage mogelijkp2

Ook kan de prostaat massage uitwendig worden gegeven. Dit gaat als volgt in zijn werk. Uw geboekte hotel massage girl in Amsterdam oefent lichte druk uit op het perineum, dat is het gebied tussen uw anus en uw scrotum. Hoerbij gebruikt zij haar duim en soms ook haar knokkels. Deze beweegt de masseuse heel voorzichtig en rustig heen en weer.

Of het nu inwendig of uitwendig gebeurt, uiteindelijk weet de masseuse u tot een overweldigend hoogtepunt te brengen, zoals u dat alleen bij een prostaatmassage of een lingam massage kunt bereiken. Iedere man zal een andere reactie op een prostaat massage hebben. Er kunnen zelfs emoties bij los komen, zoals verdriet of boosheid. De masseuse weet hier feilloos mee om te gaan, dus laat uw emoties gerust gaan. Uiteraard is dit niet standaard, want andere klanten hebben geen emoties maar alleen genot ervaren. Het is ook mogelijk om tijdens de prostaat massage klaar te komen, maar dit is lang niet altijd zo.

Wilt u van een intieme prostaat massage genieten? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen het voor u regelen. Wij boeken met plezier een afspraak met de door u uitgekozen massage girl. En mocht zij niet beschikbaar zijn, dan helpen wij u bij het uitkiezen van een passend alternatief. Hoe dan ook zult u na deze overheerlijke porstaatmassage op uw hotelkamer tevreden, ontspannen voldaan zijn. En dat is dan ook precies de reden waarom wij deze massage in ons pakket hebben opgenomen.